ЗАСТОСУВАННЯ РЕЛЯЦІЙНОЇ МОДЕЛІ ДЛЯ ОПТИМІЗАЦІЇ КЕРУВАННЯ ТЕХНІЧНИМ СТАНОМ ЕЛЕКТРИЧНОЇ РОЗПОДІЛЬНОЇ МЕРЕЖІ - Матвієнко, С. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Для оптимізації керування технічним станом електричної мережі запропоновано використовувати реляційну модель і створену на її основі інформаційну систему, що дозволяє впорядкувати інформацію про об’єкт керування, забезпечити кращу достовірність діагнозу технічного стану, отримати нову якість аналізу показників технічного стану.