УМОВИ КЕРУВАННЯ СИМЕТРУВАЛЬНИМИ ПРИСТРОЯМИ ЗА ДВОКРАТНОЇ НЕСИМЕТРІЇ В РОЗПОДІЛЬНІЙ МЕРЕЖІ - Бурбело, М. Й.; Девятко, М. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано умови керування компенсаційно-симетрувальними пристроями за двократної несиметрії навантажень в розподільній мережі. Критерієм керування є мінімум втрат потужності. Це забезпечує оптимальність прийняття рішення стосовно несиметрії напруги джерела живлення.