МАТЕМАТИЧНІ МОДЕЛІ КЕРУВАННЯ НЕСИМЕТРІЄЮ РЕЖИМУ У РАЗІ ПРІОРИТЕТНОГО ВИКОРИСТАННЯ СИМЕТРУЮЧОГО ПРИСТРОЮ ДЛЯ КОМПЕНСАЦІЇ РЕАКТИВНИХ НАВАНТАЖЕНЬ - Терешкевич, Л. Б.; Бандура, І. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблені алгоритм та математичні моделі керування, які забезпечують максимальну ефективність використання потужностей симетруючих пристроїв (СП), можна рекомендувати для випадків, коли потужності СП пріоритетно використовуються для компенсації реактивних навантажень. При цьому забезпечується генерація реактивної потужності необхідної величини і максимально можливий (за даних умов) ефект від симетрування навантажень.