МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ПЕТЕЛЬ ЕЛЕКТРОМА-ГНІТНОГО ГІСТЕРЕЗИСУ ЕЛЕКТРОТЕХНІЧНИХ СТАЛЕЙ - Танкевич, Є. М.; Лутчин, М. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто найпоширеніші способи моделювання петель електромагнітного гістерезису, виконано порівняння моделей та надано практичні рекомендації щодо можливостей досліджених моделей.