ОСОБЛИВОСТІ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОГРАМНОГО ІНСТРУМЕНТАРІЮ ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ ДОПУСТИМОСТІ ПОТОЧНИХ РЕЖИМІВ ЕНЕРГОСИСТЕМ ЗА ЗАПАСАМИ СТАТИЧНОЇ СТІЙКОСТІ - Левконюк, А. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто окремі питання реалізації програмного інструментарію для визначення в режимі реального часу допустимості режимів енергосистем за запасами статичної аперіодичної стійкості із застосуванням методу групового урахування аргументів. В результаті такої реалізації забезпечується можливість використання принципово нової інформації – результатів точних синхронізованих вимірювань модулів та кутів напруги.