СИСТЕМА КЕРУВАННЯ ТЕХНІЧНИМ СТАНОМ РОЗПОДІЛЬНИХ МЕРЕЖ З ПОВІТРЯНИМИ ЛІНІЯМИ ЕЛЕКТРОПЕРЕДАЧ - Кутін, В. М.; Ілюхін, М. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано процес керування технічним станом відображати моделлю у вигляді структурного інформаційного графа системи зі стохастичними зворотними зв’язками. Методологія його побудови базується на узгодженні взаємопов’язаних детермінованого і стохастичних аналізів, коли основним є детермінований підхід, а стохастичний – його розвитком.