ВДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДІВ ДІАГНОСТУВАННЯ ВИСОКОВОЛЬТНИХ ВИМИКАЧІВ - Кутін, В. М.; Рубаненко, О. Є.; Мисенко, С. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Обґрунтовано необхідність вдосконалення методів та засобів діагностики високовольтних вимикачів для визначення швидкості і прискорення рухомих контактів під час роботи вимикача. Розроблено математичну модель струму тестового сигналу в колі відділювача повітряного вимикача, яка дозволяє досліджувати залежність цього струму від часу.