ІНФОРМАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РОЗРАХУНКІВ ВТРАТ ПОТУЖНОСТІ Й ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ ВІД ТРАНЗИТНИХ ПЕРЕТОКІВ - Лежнюк, П. Д.; Семенюк, Н. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено огляд наявного інформаційного забезпечення та запропоновано методику адресного визначення втрат активної потужності в передавальній системі, спричинених транзитом потужності до навантаження кожного зі споживачів.