МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ КАНАЛІВ ВИМІРЮВАННЯ ВЕКТОРІВ НАПРУГИ В СИСТЕМАХ КЕРУВАННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИЧНИХ ОБ’ЄКТІВ - Яковлєва, І. В.; Танкевич, Є. М.; Варський, Г. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано математичну модель каналу вимірювання векторів напруги, яка враховує основні фактори, що впливають на її величину, і може бути використана, зокрема, для обчислення поправок до результатів вимірювання з метою підвищення їх точності.