ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ МЕТОДУ ПРОНІ ДЛЯ АНАЛІЗУ РЕЖИМНИХ ПАРАМЕТРІВ ЕНЕРГООБ’ЄДНАНЬ В РЕЖИМІ РЕАЛЬНОГО ЧАСУ - Чижевський, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано підхід до оперативного виявлення низькочастотних коливань режимних параметрів об’єднаних енергосистем з використанням методу Проні. Наведено результати аналізу синтезованих вибірок даних, що імітують виникнення таких коливань.