ВИЗНАЧЕННЯ СИЛОВИХ ФАКТОРІВ І ПАРАМЕТРІВ ДЕФОРМУВАННЯ МЕТАЛЕВИХ ЦИЛІНДРИЧНИХ СІТЧАСТИХ ПОКРИТТІВ - Сіянов, О. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Виконано моделювання і розрахунок металевих циліндричних сітчастих покриттів в залежності від конструктивних, геометричних і силових факторів. Проаналізовано напружено-деформований стан непідкріплених покриттів та покриттів, підкріплених затяжками і горизонтальними фермами. Отримано закономірності і виявлено позитивний вплив елементів підкріплення на роботу покриттів.