МЕТОД КОНТРОЛЮ ВОЛОГОСТІ КАПІЛЯРНО-ПОРИСТИХ І СИПКИХ МАТЕРІАЛІВ - Куцевол, О. М.; Куцевол, М. О.; Петрук, В. Г. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано метод контролю вологості капілярно-пористих і сипких матеріалів, який відрізняється від існуючих відсутністю коефіцієнта пропорційності у виразі, що пов’язує вологість з інформативними параметрами, та незалежністю результатів від нестабільної маси досліджуваного зразка. Це суттєво підвищує точність і об’єктивність вимірювань.