РЕЙТИНГОВЕ ОЦІНЮВАННЯ В ЗАДАЧАХ УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКОМ РОЗПОДІЛЬНИХ ЕЛЕКТРИЧНИХ МЕРЕЖ - Чернецька, Ю. В.; Замулко, А. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Запропоновано використовувати рейтинг як маркетинговий інструментарій для аналізу та оці-нювання ефективності роботи електропередавальних організацій із забезпечення розвитку елект-ричних мереж. Здійснено класифікацію методів визначення рейтингу. Розроблено систему критеріїв оцінювання та алгоритм проведення розрахунків. Теоретичні засади апробовано на статистичних даних тридцяти електропередавальних організацій України.