ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ УСТАНОВОК СИМЕТРУВАННЯ НАВАНТАЖЕНЬ - Бабенко, О. В.; Хурцилава, М. В.; Гадай, А. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Обґрунтовано доцільність комплексного керування компенсаційною симетрувальною устано-вкою і симетрувальним трансформатором зі схемою з’єднання обмоток «трикутник/зигзаг», в результаті чого забезпечується ефективне симетрування навантажень за умов несиметрії джерела напруг.