АЦП ЧАСО-ІМПУЛЬСНОГО ТИПУ НА БАЗІ АНАЛОГО-ЦИФРОВОГО МІКРОКОНТРОЛЕРА - Багацький, О. В.; Багацький, В. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Отримано співвідношення, які дозволяють оцінити вимоги до елементів аналого-цифрового перет-ворювача часо-імпульсного типу, призначеного для вимірювання промислової частоти в електро-мережі. АЦП побудований на елементах, що входять до складу аналого-цифрового мікроконтролера.