НАПІВВИЗНАЧЕНА РЕЛАКСАЦІЯ В МОДЕЛЮВАННІ СКЛАДНИХ СИСТЕМ - Косолап, А. І.; Перетятько, А. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Розв’язано задачу локалізації датчиків у мережі за допомогою напіввизначеної релаксації та уза-гальненого симплекс-методу. Проведені чисельні експерименти показують ефективність застосо-ваного методу.