МЕТОДИ АНАЛІЗУ ТА ОЦІНЮВАННЯ РИЗИКУ ЕЛЕКТРОТРАВМАТИЗМУ - Бондаренко, Є. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Проаналізовано основні методи аналізу та оцінювання ризику травматизму; запропоновано нові підходи оцінювання та аналізу ризику електротравматизму в електроустановках, які базуються на енергоентропійній концепції електробезпеки, що дає можливість удосконалити систему захисту людини в електроустановках.