ДО ПИТАННЯ ФОРМУВАННЯ ЕКВІВАЛЕНТНОГО ОБМІНУ В СИСТЕМІ ЕКОНОМІЧНИХ ВІДНОСИН ПІДПРИЄМСТВ МОЛОКОПРОДУКТОВОГО ПІДКОМПЛЕКСУ АПК - Тарасюк, Н. М.; Адлер, О. О.; Ратушняк, О. Г. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Проведено аналіз еквівалентності обміну в системі економічних відносин підприємств, розраховано оптимальні рівні цін на молоко та молочну продукцію на різних стадіях виробничого процесу та здійснено прогнозний розподіл прибутку між різними сферами молокопродуктового підкомплексу АПК.