Деякі підходи до оцінки ефективності інноваційних технологій професійного навчання - Сердюк, В. Р.; Заюков, І. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Зроблений акцент на необхідності впровадження в сучасних умовах інноваційних технологій професійного навчання, перенавчання незайнятого населення як одного з ефективних механізмів активної політики зайнятості. Проаналізовано основні підходи щодо оцінки ефективності освіти в цілому. Приведений алгоритм розрахунку економічної ефективності модульного професійного навчання