ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ РЕЗУЛЬТАТІВ ВИМІРЮВАНЬ ОБЕРТАЛЬНИХ ПАРАМЕТРІВ ЕЛЕКТРОМОТОРІВ НА ОСНОВІ КОНЦЕПЦІЇ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ - Васілевський, О. М.; Мельник, Т. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Досліджено якість результатів вимірювань обертальних параметрів електромоторів на основі міжнародного підходу до оцінювання точності вимірювань для забезпечення єдності вимірювань та конкурентоспроможності вітчизняних наукових розробок на світовому ринку.