ЗАСТОСУВАННЯ РЕКУРЕНТНОЇ НЕЙРОННОЇ МЕРЕЖІ ДЛЯ КЕРУВАННЯ ОБ’ЄКТАМИ ІЗ НЕВИЗНАЧЕНИМИ ДИНАМІЧНИМИ ПАРАМЕТРАМИ - Паламар, М. І.; Гнатюк, О. Б.; Стрембіцький, М. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Запропоновано структуру рекурентної нейронної мережі для керування об’єктами із невизначени-ми динамічними параметрами. Наведено алгоритм навчання нейронної мережі та результати моде-лювання роботи нейроконтролера в системі керування слідкувальною антеною.