Динаміка коливальних процесів у середовищі вологих дисперсних матеріалів під час їх віброударного зневоднення - Севостьянов, І. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Розглянуто закономірності процесів віброударного зневоднення вологих дисперсних матеріалів. Наведено рівняння для визначення основних параметрів коливань у середовищі оброблюваного матеріалу під час його зневоднення.