Паралельна організація обчислень за методом Адамса для розв’язування задачі Коші - Левицька, С. М.; Кардаш, А. І.; Дудикевич, А. Т. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Досліджено можливість розпаралелення різницевого методу Адамса для звичайного диференціального рівняння першого порядку. Побудовано систолічну структуру – однорідне обчислювальне середовище.