Моделювання технологічних процесів в SCADA-системі Trace Mode - Ковалюк, О. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Запропоновано інформаційну технологію моделювання технологічних процесів в SCADA-системі TRACE MODE. Реалізовано моделювання технологічного процесу виготовлення поліетилену.