Техніко-економічні аспекти застосування асинхронізованих генераторів на ТЕС - Сегеда, М. С.; Олексин, В. П.; Олексин, А. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Розроблено математичну модель вибору оптимального варіанта регулювання напруги на шинах ТЕС в умовах існування в енергосистемі режимів з надлишками реактивної потужності.