Структура та характеристики лабораторного стенда для оцінки енергетичного потенціалу вітрових потоків - Базалицький, В. П.; Мокін, Б. І.; Мокін, О. Б.; Горенюк, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Розроблено лабораторний стенд для кількісної оцінки енергетичного потенціалу вітрових потоків, створюваних потягом під час руху. Перевагами запропонованого стенда є дешевизна та простота конструкції. Завдяки простоті конструкції та легкому нарощуванню вимірювальних каналів, розроблений стенд може бути використаний для широкого діапазону технічних задач.