Iнвестиційний клімат в Україні та діяльність міжнародних фінансових організацій із його поліпшення - Мороз, Ю. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Проаналізовано основні моменти, що характеризують інвестиційний клімат в Україні. Акцентовано увагу на залежності надходження інвестицій в економіку країни від стану інвестиційного клімату. Розглянуто діяльність міжнародних фінансових організацій у цій сфері.