Геостатистичний аналіз забруднення ґрунтових вод за даними спостережень якості колодязної води регіону - Семчук, Ю. С.; Ящолт, А. Р. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Розглянуто актуальну задачу просторового аналізу забруднення ґрунтових вод за даними спостереження якості колодязної води. Запропоновано та випробувано на прикладі м. Вінниці методику геостатистичного аналізу цих даних моніторингу з використанням ГІС-пакету «ArcGIS» (США).