ПРИСТРОЇ УЗГОДЖЕННЯ ВІДЕОІМПУЛЬСНИХ ТА ІМІТАНСНИХ СХЕМ - Філинюк, М. А.; Лазарєв, О. О.; Ліщинська, Л. Б. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Cформульовано вимоги до пристроїв узгодження відео-імпульсних та імітансних схем (відеоімпуль-сніімітансні перетворювачі (ВІП), обґрунтовано та проведено аналіз схемотехнічних реалізацій ВІП, здійснено експериментальну оцінку значень параметрів ВІП. Запропоновано три напрямки схемотехнічної реалізації ВІП: на базі пасивних компонентів, на базі активних компонентів з фіксованою робочою точкою та на базі активних компонентів зі зміною робочої точки. Показано, що запропоновані ВІП забезпечують перетворення рівнів сигналів відеоімпульсної логіки до рівнів імітансної логіки із затримкою 0,2…15 нс при роботі в частотному діапазоні 1…20 ГГц.