МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ СИСТЕМИ ДІАГНОСТУВАННЯ ГАЛЬМІВНИХ КІЛ ПЕРЕТВОРЮВАЧІВ ЧАСТОТНИХ ЕЛЕКТРОПРИВОДІВ - Левицький, С. М.; Бартецький, А. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Запропоновано математичну модель системи діагностування гальмівних кіл перетворювачів частотних електроприводів, яка враховує похідну напруги на конденсаторі фільтра і дозволяє прово-дити діагностування гальмівного кола під час роботи електропривода.