МОДЕЛЮВАННЯ РЕАЛЬНОЇ ВІДСОТКОВОЇ СТАВКИ ДЛЯ США ТА КНР І ЇХ ПОРІВНЯННЯ З УКРАЇНСЬКОЮ МОДЕЛЛЮ - Зянько, В. В.; Зянько, П. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Досліджено основні фактори, які впливають на рівень реальної ставки відсотка. За допомогою методів економетрики здійснено моделювання реальної відсоткової ставки для США, КНР та України і виявлено особливості створених моделей.