ІДЕНТИФІКАЦІЯ ЗМІСТУ ТА РАНЖУВАННЯ ФАКТОРІВ, ЩО ОБМЕЖУЮТЬ РОЗВИТОК ВЕНЧУРНОГО БІЗНЕСУ, НА ОСНОВІ МЕТОДУ ЕКСПЕРТНИХ ОЦІНОК ДЕЛЬФІ - Грабовецький, Б. Є.; Зянько, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
На основі методу групової експертної оцінки Дельфі досліджено фактори, що обмежують розвиток венчурного бізнесу; оцінено рівень впливу відібраних факторів, проранжовано їх за ступенем впливу на досліджуваний процес; виокремлено фактори, які заважають розвитку венчурного бізнесу в Україні.