ПЕРСПЕКТИВИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ ВІТЧИЗНЯНИХ ПІДПРИЄМСТВ - Єпіфанова, І. Ю. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Розглянуто сутність процесу управління інноваційною діяльністю підприємств. Визначено напрямки підвищення ефективності управління інноваційною діяльністю вітчизняних промислових підприємств.