ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ВУГЛЕДОБУВНИХ ПІДПРИЄМСТВ НА ОСНОВІ ОЦІНКИ ЇХ КАПІТАЛІЗАЦІЇ - Рассуждай, Е. Я.; Шестакова, О. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Проаналізовано чинники підвищення конкурентоспроможності та капіталізації вугледобувних під-приємств. Обґрунтовано механізм оцінки капіталізації на основі визначення вартості підприємства та приватизації. Запропоновано методику визначення вартості вугледобувного підприємства з ви-користанням моделі економічної доданої вартості.