ФОРМУВАННЯ ШТУЧНИХ СТРУКТУР ТЕСТУВАННЯ ЦИФРОВИХ ПРИСТРОЇВ НА ОСНОВІ АПАРАТУ ГІПЕРГРАФІВ - Озеранський, В. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Відмічено основні особливості формування штучних структур схем цифрових пристроїв (ЦП) на основі апарату гіперграфів. Розглянуто додаткові властивості гіперграфів, що дозволяють ефективно описувати процес моделювання штучних структур розбиття схем ЦП. Запропоновано базові оператори реструктуризації схеми ЦП, за допомогою яких здійснюється пошук оп-тимальних структур розбиття.