ВИКОРИСТАННЯ ВИРОБНИЧИХ ФУНКЦІЙ В ДОСЛІДЖЕННЯХ ПІДПРИЄМСТВ МОЛОКОПЕРЕРОБНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ - Грабовецький, Б. Є.; Тарасюк, Н. М.; Безсмертна, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Розглянуто виробничу функцію як ефективний метод проведення факторного аналізу і прогнозування. Виявлено фактори, які впливають на обсяги виробництва молочної продукції на підприємстві та на їх основі побудовано виробничу функцію для ТОВ «Люстдорф» і, як результат, розраховано вплив кожного фактора на обсяги виробництва молочної продукції.