ДВОРІВНЕВА ЛОГІКО-ДИНАМІЧНА МОДЕЛЬ УПРАВЛІННЯ ВІБРОУДАРНИМИ ПРИСТРОЯМИ ВІБРАЦІЙНИХ МАШИН СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПРИЗНАЧЕННЯ - Лисогор, В. М.; Зелінська, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Запропоновано і розроблено дворівневу логіко-динамічну модель управління пристроями сільськогосподарських машин з багатоетапними робочими циклами силового навантаження, що включають виконавчу ланку — вібростіл та пристрої регульованої інтенсивності силового впливу