ВНУТРІШНЄ СИМЕТРУВАННЯ У ВУЗЛАХ ПРИЄДНАННЯ ЛІНІЙ З ОДНОФАЗНИМ НАВАНТАЖЕННЯМ - Терешкевич, Л. Б.; Бандура, І. О.; Владико, О. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Розроблено математичну модель, яка дозволяє розрахувати оптимальне під’єднання ліній з однофазним навантаженням до збірних шин ТП. Ефективність її використання продемонстровано на реальному прикладі.