ПОСТАНОВКА ЗАДАЧІ КОМПЛЕКСНОЇ ОПТИМІЗАЦІЇ РЕЖИМІВ СИСТЕМ ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ ТА ОСВІТЛЕННЯ МІСТ - Говоров, П. П.; Говоров, В. П.; Король, О. В.; Говорова, К. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Розглянуто науково-методичні основи оптимізації режимів і параметрів систем електропостачання та освітлення міст як єдиного електротехнічного комплексу з урахуванням багатокритеріальності задачі, чисельної несумірності і невизначеного характеру критеріїв.