СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО РОЗРАХУНКІВ ВТРАТ ПОТУЖНОСТІ І ЕНЕРГІЇ ВІД ТРАНЗИТНИХ ПЕРЕТОКІВ - Лежнюк, П. Д.; Семенюк, Н. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Розглянуто актуальність визначення транзитних втрат потужності за сучасних вимог до функціонування ОРЕ, проведено аналіз існуючих методів визначення втрат від транзитних перетоків та можливості їх практичного застосування для визначення транзитних втрат та нормування технологічних витрат електроенергії ЕС.