Реалізація паралельного оброблення даних на пороговому підсумовувальному пристрої - Васюра, А. С.; Куперштейн, Л. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто процес конвеєрної обробки, який базується на алгоритмі порогового паралельного підсумовування масиву чисел. Запропоновано структуру конвеєрного пристрою для паралельної порогової обробки даних. Наведено результати моделювання даного пристрою на програмованих логічних інтегральних схемах. Показана перспектива застосування розробленого пристрою у нейрообробці