РОЛЬ ЩЕБЕНЕВОЇ ПРОДУКЦІЇ В ЖИТЛОВО-БУДІВЕЛЬНОМУ КОМПЛЕКСІ УКРАЇНИ - Сердюк, В. Р.; Гучок, І. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Проаналізовано сучасний стан будівництва житла в Україні. Розглянуто основні напрямки використання продукції нерудної промисловості, що використовується в технології виробництва бетонних і залізобетонних виробів, досліджено сучасний стан ринку щебеневої продукції України. Оцінено значення промисловості нерудних матеріалів у вирішенні житлової проблеми та будівництва доріг.