ПРОБЛЕМА АДАПТАЦІЇ МАЙБУТНІХ ПЕРЕКЛАДАЧІВ ТЕХНІЧНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ДО ПРОФЕСІЙНОЇ ПЕРЕКЛАДАЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Пизіна, Є. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Проаналізовано специфіку професійної перекладацької діяльності й професійного перекладацького середовища. Детально розглянуто кожний етап такої діяльності, обговорено його особливості й доведено необхідність готувати майбутніх перекладачів технічної літератури у контексті їхньої професійної діяльності.