ІДЕНТИФІКАЦІЯ МАТЕМАТИЧНИХ МОДЕЛЕЙ ОПТИМАЛЬНОГО РУХУ ЕЛЕКТРОМОБІЛЯ ГОРИЗОНТАЛЬНИМ ВІДРІЗКОМ АВТОМАГІСТРАЛІ - Мокін, О. Б.; Фолюшняк, О. Д.; Мокін, Б. І.; Лобатюк, В. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Здійснено ідентифікацію математичних моделей оптимального руху електромобіля горизонтальним відрізком автомагістралі за умови, що тяговими двигунами електромобіля є електродвигуни постійного струму з послідовним збудженням, а моделі оптимального руху синтезовані з використанням критерію мінімуму витрат енергії акумуляторної батареї.