Когенераційні установки на базі ГТУ і опалювальних котелень - Чепурний, М. М.; Лопатюк, Я. В.; Нікіфорова, К. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Варіантними розрахунками визначені техніко-економічні показники роботи когенераційних установок, створених на базі ГТУ і опалювальних котелень. Виявлена доцільність застосування таких установок