ОЦІНКА ЕКСПЛУАТАЦІЙНОЇ НАДІЙНОСТІ ЕЛЕМЕНТІВ СИСТЕМИ ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ ЕЛЕКТРОТЕХНІЧНОГО КОМПЛЕКСУ ДЛЯ ЕЛЕКТРОБУРІННЯ - Поточний, А. І.; Федорів, М. Й. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Наведено результати дослідження експлуатаційної надійності роботи електротехнічного комплексу для електробуріння свердловин Прикарпатського УБР. Запропоновано підхід для оцінки експлуатаційної надійності, що поєднує у собі ймовірнісні методи та засоби нечіткої логіки, на прикладі системи електропостачання електробура.