ДОСЛІДЖЕННЯ АЛГОРИТМУ ІДЕНТИФІКАЦІЇ АКТИВНИХ ОПОРІВ СТАТОРА І РОТОРА АСИНХРОННОГО ДВИГУНА ЗА РІЗНИХ ТЕСТОВИХ СИГНАЛІВ - Коноплінський, М. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Розроблено модифікацію алгоритму, що забезпечує експоненційну ідентифікацію активних опорів статора і ротора асинхронного двигуна на основі інформації про струм та напругу однієї фази статора за умови нерухомого ротора. Подані результати дослідження швидкості ідентифікації активних опорів в залежності від форми тестового сигналу, отримані методом математичного моделювання.