ЛОКАЛЬНЕ КЕРУВАННЯ РОЗОСЕРЕДЖЕНИМИ ДЖЕРЕЛАМИ ЕНЕРГІЇ В ПЕРЕХІДНИХ РЕЖИМАХ - Яндульский, О. С.; Марченко, А. А.; Нестерко, А. Б. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Розглянуто питання інтеграції розосереджених джерел енергії до контуру керування системи автоматичного регулювання частоти та потужності (АРЧП). Розроблено модель регіонального регулятора частоти та потужності. Досліджено ефективність використання розосереджених джерел енергії (РДЕ) у процесі оперативного керування режимом електроенергетичної системи.