ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ПЕРЕДАЧІ ІНФОРМАЦІЇ ПО РОЗПОДІЛЬНИХ ЕЛЕКТРИЧНИХ МЕРЕЖАХ 0,4—10 КВ - Тимохін, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Розглянуто питання наявності паразитних бічних частот в сигналах, що використовуються в системах передачі інформації по розподільних електричних мережах 0,4—10 кВ. Запропоновано методику усунення паразитних бічних частот.