СТВОРЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ БАЗИ ЕЛЕКТРОЗБЕРЕЖЕННЯ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ М. ВІННИЦІ - Демов, О. Д.; Шуллє, Ю. А.; Захаров, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2014)
Розглянуто створення інформаційної бази заходів з економії електроенергії, яку можуть використовувати будь-які підприємства м. Вінниці, якщо відомий перелік споживачів на них.